Beşiktaş Basketbol ve Hentbol Şubelerini Kapatıyor mu?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin son açıklamaları basketbol ve hentbol şubelerinin kapatılacağı şeklinde yorumlandı. İşte Çebi'nin

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, beIN Sports'a önemli açıklamalarda bulundu. Çebi'nin öne çıkan sözleri şöyle:

"Beşiktaş bana göre son 20 senede amatör şubelere minimum bir milyar TL harcamıştır. Karşılığında aldığımız hiçbir şey yok. Bu sene hiçbir amatör şubeyi kapatmayacağız. Gelirleri ve giderleri eşitleyecek tarzda takım yapacağız."

Satabildiğimiz bir basketçimiz yok, bonservis kazanabildiğimiz bir hentbolcumuz yok. Hangisi doğru? Futbolda bilet alan adamın verdiği 100 lirayı niye oraya aktaralım. Gelirleri ve giderleri eşitleyeceğiz. Baskette gelir 10 lira, gider 40 lira. Nereden bulacağız bu parayı?

Basketbol A Takımınızda futbol gibi oyuncu yetiştirirseniz, dışarıdan 300-500 bin dolara basketçi getirmezsiniz. Çocuklarınızı 100-200 bin liraya oynatırsınız. Böylelikle gelir ve giderlerinizi karşılayan bir amatör faaliyet içinde olursunuz." 

Çebi'nin bu açıklamaları büyük yankı uyandırırken taraftarlar 'Beşiktaş basketbol ve hentbol şubeleri kapatılıyor mu?'' sorusunu gündeme getirdi. 

Beşiktaş basketbol ve hentbol takımında yer alan oyuncular takımdan ayrılma kararı almışlardı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI