Beşiktaş Basketbolda Skandal

Kartalhaber özel haberi... Son 10 maçınıda kazanan Ufuk Sarıca yönetimindeki basketbol takımında Anadolu Efes maçından sonra soyunma odasında büyük skandal yaşandı.

Son 10 maçınıda kazanan Ufuk Sarıca yönetimindeki basketbol takımında Anadolu Efes maçından sonra soyunma odasında büyük skandal yaşandı. Maçın bitimiyle soyunma odasına giren şube başkanı Cihat Kumuşoğlu ve Hakan Özköse oyuncuları tebrik ettiler. Takımın prim istemesi üzerine ''100 bin dolar prim ama sezon sonunda öderim'' demesi soyunma odasının galibiyet Sevincini bozdu. Geçen sezon sonunda Başkan Fikret Orman’ın söz verdiği primleri daha alamadıklarını hatırlatan oyunculara  ''Onu Fikret başkana sorun'' diyen Cihat Kumuşoğlu soyunma odasında şok etkisi yarattı. Cihat Kumuşoğlu ve Hakan Özköse soyunma odasından çıktından sonra  oyuncular kendi aralarında toplantı yaptılar ve bir daha soyunma odasına yönetici sokmama kararı aldılar. Beşiktaşlı basketbolcular, ''Bize gerçekleri söyleyen görmek istiyoruz. Dalga geçer gibi sezon sonunda prim öderim demek ne demek'' diye isyan ettiler. Geçen sezondan beri takımın yönetim tarafından yalnız bırakılmasından şikayet eden Ufuk Sarıca'nın yaşana bu olayın üstüne moralinin bozuk olduğu gözlendi.


Kartalhaber.com özel haberidir... 

''Almayın'' demeyin, ''Çalmayın'' diyoruz... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI