Beşiktaş basketbolda yok!

ING Basketbol Süper Ligi’nde 6. haftanın açılış maçında Beşiktaş sompo Japan, lig sonuncusu Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol,87-84 yenilerek ligin dibine demir attı.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 6. haftanın açılış maçında Beşiktaş Sompo Japan, lig sonuncusu Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol,87-84 yenilerek ligin dibine demir attı. 

Bu sonuçla konuk ekip, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi takım ise dördüncü kez mağlup oldu.

Mücadelenin ilk çeyreği karşılıklı basketlere sahne olurken Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, ilk çeyreği 19-17 önde tamamladı.

İkinci periyot başa baş bir oyunla geçilirken konuk ekip çeyreğin sonuna doğru Beşiktaş Sompo Sigorta karşısında farkı 11 sayıya çıkardı: 37-48. Siyah-beyazlılar, Burak Can Yıldızlı ile sayılar bulsa da Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol devreye 48-41 üstün girdi.

İkinci yarıya ev sahibi takım daha iyi bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlılar, 24. dakikada beraberliği yakaladı: 52-52. Çeyreğin son bölümlerinde üstünlük sık sık el değiştirirken konuk ekip Eldridge’in üç sayılık basketiyle final periyoduna 62-60 önde gitti.

Son çeyrekte üç sayı çizgisinin gerisinden etkili olan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, bitime 1,5 dakika kala 80-79 üstünlük yakaladı. Son bölümleri serbest atışlarla geçilen karşılaşmada Hayes ile çizgide hata yapmayan konuk ekip, son 11 saniyeye 87-84 üstün girdi. Beşiktaş Sompo Sigorta, son hücumda McKissic ile dış atıştan isabet bulamayınca Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol karşılaşmayı 87-84 kazandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI