Beşiktaş basketbolda yol ayrımı

Beşiktaş'ta basketboldan sorumlu yönetici Cihat Kumuşoğlu'ndan çarpıcı sözler

Beşiktaş basketbol şubesinde önemli kararlar alıyor. 

Cihat Kumuşoğlu : Yeni yapılanmanın içindeyiz. 
Beşiktaş basketbol şube başkanı Cihat Kumuşoğluönemli açıklamalarda bulundu.Baş Antrenör Ufuk Sarıca'yla basketbol şubenin tekrardan canlandığını ve atağa kalktığını söyleyen Cihat Kumuşoğlu “Geçen sezon hocamızın milli takımı çalıştırmasından dolayı konsantrasyonunun ve enerjisinin bölündüğünü gördük. Bu durum transfer döneminden itibaren bizi çok etkiledi. Bir sezon önce sezon içi hiç transfer yapmayan takımdan sezon içi 5 transfer yapıp ve doğru oyuncuyu bulamayan bir takım haline geldik. Yeni sezon için kendisinin sadece Beşiktaş’ı çalıştırmasını istediğimizi ilettik. Hem sezon başında ve hem sezon içinde hocamızın tamamen Beşiktaş’ta olmasını ve daha büyük hedeflere ilerlemek istiyoruz. Ufuk hoca milli takımı bırakmaması durumunda B planımız hazır. İstemeyerekte olsa  kendisinden Beşiktaş’ın menfaati doğrultusunda ayrılmak durumunda kalabiliriz. Karar Ufuk hocamızın" dedi. 

Gelecek sezon ile ilgili yeni planlamalar içinde olduklarını belirten Cihat Kumuşoğlu. “Kenan Sipahi , Maxim Mutaf, Erkan Veyseloğlu, Samet Geyik kadroda tuttuk. Semih Erden ile görüşmelerimiz devam ediyor. Elimizdeki yerli kadrosu çok iyi. Bu kaliteli oyunucuların yanına Beşiktaş’a yakışır yabancılarda eklendiği zaman yine finallerin, kupaların takımı olacağız“ ifdesini kullandı. 

Altyapıda 2 sezondur çok ciddi organizasyon içinde olduklarını belirten şube başkanı Kumuşoğlu şöyle devam etti; “Çok ciddi ve özverili çalışan altyapı ekibimiz  var bu çalışmanın meyvelerini en kısa zamanda A takımlarımıza oyuncu vererek alıcağımıza inanıyoruz. Ama bizim için en önemli şey çocuklarımıza , gençlerimize Beşiktaş sevgisiyle, ruhuyla spor yaptırmak “ dedi

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI