Beşiktaş-Bayern Münih Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçlarının heyecanı yaşanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçlarının heyecanı yaşanacak. Beşiktaş ilk maçta 5-0 yenildiği rakibini bu kez Vodafone Park'ta taraftarı önünde konuk edecek. Beşiktaş'ın turu geçmesi için mucizelere ihtiyacı var. Siyah-Beyazlılar taraftarının da desteği ile en iyi skoru olmaya çalışacak. Şenol Güneş'in öğrencileri turu geçecek skoru alamasa bile Alman ekibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Bayern Munih ise aldığı skor avantajıyla sahaya çıkacak.

Beşiktaş - Bayern Munih maçı hangi kanalda, saat kaçta?

14 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği G Grubu'nu 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayarak lider çıkmıştı. Spor Toto Süper Lig'de ise Beşiktaş 50 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bu sezon Bundesliga'da 66 puanla en yakın rakibine 20 puan fark atan Bayern Munih Şampiyonlar Ligi'nde ise B Grubu'nu PSG ile birlikte 15 puan toplayarak 2. sırada tamamlamıştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI