Beşiktaş Benteke'yi mi transfer edecek?

Beşiktaş'ın Benteke'yi kiralayabileceği belirtildi.

Beşiktaş’ta yönetim golcü arayışları kapsamında daha önceki sezonlarda da listesinde yer alan Benteke konusunda girişim yapmaya hazırlanıyor. Crystal Palace forması giyen golcü oyuncu, menajerler tarafından Beşiktaş’a önerildi.

Beşiktaş, Benteke’yi  transfer edecek mi?

Mevcut kadroda yer alan golcülerden en azından iki tanesi ile yollarını ayırmak isteyen Siyah-beyazlılarda golcü arayışları sürüyor. Sezon başında hiçbir forvetle yollarını ayıramadığı için golcü hamlesi yapamayan Kara Kartal’da Türkiye’de transfer sezonu sona erdikten sonra Alvaro Negredo takımdan ayrılmıştı. Devre arasında da Vagner Love ve Cyle Larin ile yollarını ayırmak isteyen yönetim, golcü arayışlarına hız verdi. Menajerlerin Benteke’yi Beşiktaş’a önerdikleri kaydedildi. Oyuncunun satın alma opsiyonu ile kiralanacağı ifade edildi. Golcü oyuncunun da Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI