Beşiktaş Berabere

Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı haftayı beraberlikle kapadı.

Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı haftayı beraberlikle kapadı. 

Beşiktaş 27-27 İzmir Büyükşehir Belediyesi 

Beşiktaş karşılaşmaya; Taner, Görkem, Ramazan, Tuminskis, Hugo, Gökay ve Mehmet ilk 7’siyle başladı. Beşiktaş'ın maçtaki ilk golü Görkem Biçer’den geldi. Karşılıklı gollerle devam eden mücadelenin 26. dakikasını Ozan’ın golüyle 12-11 önde geçen Beşiktaş, kalan bölümde rakibinin gollerine engel olamadı ve soyunma odasına 12-13 yenik gitti.

İkinci yarıya tempolu başlayan Siyah-Beyazlı takımda kaleci Burak, kurtarışlarıyla İzmir ekibine gol izni vermezken Beşiktaş, Ramazan’ın 36. dakikada kaydettiği 7 metre golüyle takımını 16-15’lik üstünlük sağladı. Kartal, Harun’un 40. Dakikada rakip filelere bıraktığı gol skor farkını ikiye taşıdı.

Oyunun devamında siyah-beyazlılar, hakem ikilisi Hasan Kılıç ve Kaan Çınar’ın Siyah-Beyazlı takım aleyhine üst üste çaldığı 2 dakika cezaları ve Ozan’a gösterilen kırmızı kart dolayısıyla skor avantajını kaybetse de Ramazan ve Doğukan’ın golleriyle son on beş dakikalık bölüme 21-20 önde girdi. Kalecinin kalede olmadığını fark eden Ramazan, otuz metreden ekibimizin 22. golünü ağlara gönderdi (22-20). Son dakikaları büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Mehmet de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Mücadelenin son anlarında girdiği pozisyonları gole çeviremeyen Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı, salondan berabere ayrıldı: 27-27. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI