Beşiktaş, Burak Kapacak'ı İstiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş yönetimi; transfer listesine genç yeteneği  daha ekledi; Burak Kapacak... Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği 21 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş da nabız yokluyor.  

Burak Kapacak hamlesi

Beşiktaş yönetimi; transfer listesine yeni bir isim daha ekledi, Burak Kapacak.  Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu için, yönetici Emre Kocadağ'ın bizzat devreye girdiği ifade edildi.  Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'ın, "Gökdeniz Bayrakdar'ı alamadık ama Burak Kapacak'ı kaçırmak istemiyoruz" sözlerini sarf ederek genç futbolcu için girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.  

Bursaspor'un en az 3.5 milyon euro'dan kapıyı açtığı üç büyüklerin dışında Anadolu'dan ve yurt dışından da bazı takımların Burak'ın peşinde olduğu; ancak Beşiktaş'ın oyuncuyu Devler Ligi kozuyla iknaya çalıştığı vurgulandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI