Beşiktaş, Bursa BB'ye direnemedi

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 17. haftasında Beşiktaş evinde Bursa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 yenildi.

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 17. haftasında Beşiktaş evinde Bursa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 yenildi. 

Birinci sete Beşiktaş iyi başladı. Rykhliuk'un etkili ataklarıyla sayılar bulan siyah-beyazlı takım, teknik molaya 12-4 önde girdi. Ardından Dimitrova ile etkili olan konuk takım, ilk seti 25-23 kazandı.

İkinci sete de hızlı başlayan siyah-beyazlılar, teknik molaya 12-8 üstün girdi. Oyunda dengeyi sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Belien ve Fatma Yıldırım'ın sayılarıyla ikinci seti 25-22 galip bitirdi.

Üçüncü sette de üstünlüğünü sürdüren Bursa ekibi, Dimitrova ve Fatma'nın sayılarıyla seti 25-19 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Salon: BJK Akatlar

Hakemler: Cihat Fırıncıoğlu, Mehmet Gül

Beşiktaş: Şeyma Ercan, Ceylan Arısan, Rykhliuk, Biryukova, Tokarska, Seda Uslu (Pınar Eren, Simay Gazi, Dilara Bilge, Hümay Topaloğlu, Marharyta)

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Ergül Eroğlu, Dimitrova, Leys, Belien, Nilay Karaağaç, Fatma Yıldırım (Aylin Sarıoğlu, Bytsenko, Cansu Aydınoğulları, İkbal Albayrak)

Setler: 23-25, 22-25, 19-25

Süre: 81 dakika (29, 27, 25)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI