Beşiktaş camiası Ocak'ta buluştu

Yaşar Büker'in Genel Sanat Yönetmenliği'nde Mesele Kumpanya'nın ilk prodüksiyonu olan "Ocak" oyunu Bostancı Beyaz Sanat Merkezindeki prömiyerine Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri büyük ilgi gösterdi.

Yaşar Büker'in Genel Sanat Yönetmenliği'nde Mesele Kumpanya'nın ilk prodüksiyonu olan ''Ocak''oyunu Bostancı Beyaz Sanat Merkezindeki prömiyerine Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri büyük ilgi gösterdi. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Umut Güner ve Serdal Adalı'nın yanı sıra eski yöneticiler Erol Kaynar ve Sinan Vardar da geceye katılan isimler oldular. 

Oyun sonrası oyuncuları tebrik eden başkan Fikret Orman, ''Yaşar Büker ve arkadaşları gerçekten iyi bir oyun hazırlamışlar. Beşiktaş Kuilübü olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız'' dedi. 

Ocak'a büyük ilgi 

Seyirciden tam not alan oyunun bir sonraki gösterimi 3 Mayıs 2019'da Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde.

Turgut Özakman'ın yazıp, Gonca Büker'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini  Beşiktaşlılığıyla da bilinen Yaşar Büker'in yaptığı oyunun kadrosunda Selin Yetkil, Yakup Ayata, Sena Akbal, Kamer Duman, Caner Avcu, Gürol İkinci ve Emrullah Kurt yer alıyor.

Oyun  1960'lı yılların Türkiye'sinde yedi kişilik bir işçi ailesinin, aynı evde dönemin ekonomik sıkıntılarına ek olarak birlikte yaşamanın getirdiği sorunları, her şeye rağmen aile fertlerinin birbirlerine tutunarak var olma mücadelelerini, dönemin toplumsal koşullarına da işaret ederek gözler önüne sermektedir.

Bir dönem oyunu olan "Ocak" seyirciyi 1960lı yılların Türkiye'sine kısa bir zaman yolculuğuna çıkararak, onun bugünü biraz daha kolay anlamasına yardımcı olma amacını güdüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI