Beşiktaş derbide farklı yenildi

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Sompo Japan Fenerbahçe BEKO'ya kendi evinde farklı mağlup oldu.

İlk çeyrekte Beşiktaş, Ivan Buva ile skor üretimini sağladı. Buna karşın Fenerbahçe'de ise Lauvergne pota altında öne çıkan isim oldu. Sarı Lacivertliler ilk periyodu 17-19 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde Beşiktaş, Buva üzerinden skor üretip Pressey ile topa baskı yaparken, Fenerbahçe'de Melih Mahmutoğlu'nun hücumdaki etkili performansı üstünlüğün korunmasında önemli bir rol oynadı. Fenerbahçe devrede soyunma odasına 32-36 önde girmeyi başardı.

Üçüncü çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, çeyreğin son bölümünde maçın genelinde yaşadığı sıkıntının aksine üst üste üçlük isabetleri buldu ve farkı çift hanelere çıkardı. Momentumu iyiden iyiye yakalayan Fenerbahçe son çeyreğe 45-60 önde girdi.

Son çeyrekte aradaki farkı daha da açan ve rahat bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, karşılaşmadan 58-79'luk skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe bu sonuçla 13. galibiyetini alarak ligde liderliğini sürdürürken, Beşiktaş Sompo Japan 7. mağlubiyetini aldı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI