Beşiktaş Derbiyi Kaybetti

Basketbolda haftanın derbi maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Icrypex karşılaştı.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 24. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Icrypex’i konuk etti. Derbide kazanan 90-81‘lik skorla Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe Beko 20. galibiyetini alarak liderliğini sürdürürken Beşiktaş ise 24. maçında 11. yenilgisini yaşadı.

Fenerbahçe Beko’da Nando De Colo 8’de 5 ikilik ve 5’te 3 üçlük isabetleriyle 24 sayı kaydedip takımının en skoreri olurken Şehmus Hazer 6’da 4 üçlük isabetiyle 18, Melih Mahmutoğlu 9’da 4 üçlük isabetiyle 13, Marko Guduric, Devin Booker ve Achille Polonara 10’ar sayı kaydettiler.

Polonara ayrıca 9 da ribaund aldı.

Beşiktaş Icrypex cephesindeyse Rondae Hollis-Jefferson 23 sayı – 9 ribaund – 4 asist – 3 top çalmayla takımının yıldızı olsa da 5 top kaybı yaptı. Kenan Sipahi 23 sayı – 3 ribaund – 5 asistle oynarken o da 4 top kaybı yaptı. Furkan Haltalı 16 sayı – 8 ribaundla oynadı.

Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanında rakibine karşı 43’e 31’lik bir ribaund üstünlüğü kurmasına rağmen Fenerbahçe Beko ikinci çeyrekte yaptığı atılımla maçta galibiyete ulaşmasını bildi. Sarı-Lacivertliler derbide devre arasına 17 sayılık bir avantajla girdi.

Devre arasından dönüşte de bu üstünlüğünü korumayı bilen Sasha Djordjevic’in takımı mücadeleden galip ayrıldı.

Çeyrek skorları:
1. çeyrek: 19-19
2. çeyrek: 51-34
3. çeyrek: 69-57
4. çeyrek: 90-81

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI