Beşiktaş dörtlü Finale Yükseldi

Beşiktaş Hentbol Takımı, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Nilüfer Belediyespor'u eleyerek 4'lü finale adını yazdırdı.

Beşiktaş Hentbol Takımı, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Nilüfer Belediyespor'u eleyerek dörtlü finale adını yazdırdı. 

Mücadeleye; Enis Yatkın, Harun Hacıoğlu, Genco İlanç, Luka Mitrovic, Vladimir Bojanic, Nikola Crnoglavac ve Şevket Yağmuroğlu ile başlayan Beşiktaş, ilk yarısını 15-19 önde kapattığı maçtan 27-32 galip ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer oyuncu, 7 gol kaydeden Genco İlanç olurken onu 6'şar gol ile Nikola Crnoglavac ve Luka Mitrovic takip etti.

İki maç sonunda rakibine toplamda 66-56'lık üstünlük sağlayan siyah-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda dörtlü finale katılmaya hak kazandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI