Beşiktaş, Dortmund'la anlaştı

Borussia Dortmund'dan Beşiktaş'a Yeşil Işık! Beklenen Müjde Geldi

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi ve gelecek sezonun planlamalarına şimdiden başladı. Siyah-beyazlı ekip, uzun süredir temas halinde olduğu Alman devi Borussia Dortmund'dan müjdeli bir haber aldı. Dortmund, Beşiktaş'ın yapmak istediği transferin gerçekleşmesine engel olmayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş Transfer Atağında: Borussia Dortmund ile Anlaşma Sağlandı

Beşiktaş, transfer döneminde büyük bir adım atarak Borussia Dortmund ile görüşmelerini hızlandırdı. Uzun süredir Alman ekibiyle temas halinde olan Beşiktaş, nihayet beklediği müjdeli haberi aldı. Borussia Dortmund, bu transferin önünde herhangi bir engel çıkarmayacağını belirtti. Bu gelişmeyle birlikte Beşiktaş'ın, transfer çalışmalarını en kısa sürede tamamlaması bekleniyor.

Hüseyin Yücel'den Jose Mourinho Açıklaması

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları da hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş ikinci başkanı Hüseyin Yücel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüklerini belirtti. Yücel, "Yaklaşık bir ay önce İstanbul'da Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını söyledi" dedi.

Mourinho'dan Olumlu Yanıt Geldi

Hüseyin Yücel, Jose Mourinho'nun kısa süre önce geri dönüş yaparak Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiğini açıkladı. Yücel, "Mourinho, ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmalarımız var. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan Nuri Şahin Hamlesi

Beşiktaş'ın transfer listesinde bir diğer önemli isim de Nuri Şahin. Alman basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş ve Feyenoord, Nuri Şahin'le temasa geçti ve bilgi aldı. Borussia Dortmund, Nuri Şahin'in ayrılmak istemesi halinde herhangi bir engel çıkarmayacağını belirtti.


Beşiktaş'ta Yeni Sezon Planlamaları

Beşiktaş, önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefinde kararlı adımlar atıyor. Borussia Dortmund ve Jose Mourinho ile yapılan görüşmeler, siyah-beyazlı ekibin iddialı transfer planlamalarının bir parçası olarak öne çıkıyor. Beşiktaş'ın, transfer döneminde yapacağı hamleler taraftarlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Fanatik 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI