Beşiktaş Dortmund'u ikna etti

Beşiktaş, Kagawa ve Götze için Borussia Dortmund kulübünü ikna etti

Beşiktaş yönetimi, transfer sezonun bitmesine sayılı günlerde kala Dortmund’dan kadrosuna katmak istediği Shinji Kagawa ve Mario Götze için Alman kulübünü ikna etmeyi başardı. Anderson Talisca’nın ayrılmasının ardından 10 numara arayışlarına başlayan transfer komitesi üyeleri Dortmun’un iki yıldızına göz dikmişti.

Alman kulübü kiralık vermeyi kabul etti

Daha önce yapılan görüşmelerde bu iki futbolcusunu kiralamak vermek yerine satmak istediği için Kara Kartal’ın teklifine olumsuz cevap veren Alman ekibinin en sonunda ikna edildiği ifade edildi.

Beşiktaş oyuncularla pazarlık masasında

Fanatik’te yer alan habere göre iki yıldızdan birisini kadrosuna katmak isteyen Siyah-beyazlılar, oyuncularla pazarlık masasına oturdu. Bu futbolculardan Kagawa 4, Götze ise Alman ekibinden yıllık 7 milyon Euro kazanıyor. Futbolcuların rakamı istenilen düzeye indirmeleri halinde bu iki futbolcudan biri kadroya katılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI