Beşiktaş, Eczacıbaşı'nın Pilot Takımı Oldu

Beşiktaş Yönetimi sessiz sedasız önemli bir karara imza attığı ortaya çıktı.

Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle amatör sporlara para akışını kesen Beşiktaş Yönetiminin gizliden gizliye önemli bir karar aldığı ortaya çıktı.  Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı 2019-2020 sezonunda Sultanlar Ligi'nden küme düşmüştü. Çebi yönetimi, o dönemde ödeme yapmadığı gerekçesiyle teknik kadro ve oyuncular mahkeme yoluyla Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarını tahsil etmek istemişlerdi. 

Beşiktaş Yönetimi sessiz sedasız önemli bir karara imza attığı ortaya çıktı. Kadın Voleybol Takımı'nın Eczacıbaşı pilot takımı olduğu belirtildi. Yapılan anlaşmaya göre, Eczacıbaşı genç oyuncuları bu sezon 2. Lig'de mücadele Beşiktaş'ta forma giyecek. Maçlarını Süleyman Seba Spor Tesisleri'nde yapan Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nı Eczacıbaşı'nın antrenörleri çalıştırıyor. Siyah-Beyazlı takımın maçlarında da sahaya Eczacıbaşı Antrenörü Gökhan Durmaz'ın çıkmasına karar verildi. 

Kartalhaber


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI