Beşiktaş Edin Terzic'le Anlaştı

Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın görevinden ayrılması durumunda Edin Terzic'i takımın başına getirecek.

Beşiktaş Yönetimi'nden sürpriz teknik direktör hamlesi geldi. Önceki gün görevde kalması için Sergen Yalçın'ı ikna eden Beşiktaş'ta Yönetimi bu birlikteliğin uzun olmayacağını düşünerek flaş transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi. 

İşte Yönetimin B Planı 

Siyah-Beyazlı kulüpte bir dönem görev alan başkan Ahmet Nur Çebi ile yakınlığı bilinen Menajer Semih Usta, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un yardımcı teknik direktörü Edin Terzic'le görüşme yaptı. Dortmund kulübünde yapılan görüşmede Usta'nın Terzic'e Beşiktaş'ın resmi teklifini ilettiği belirtildi. Hırvat asıllı teknik adamın bu teklifi kabul ettiği iddia edildi. 

Siyah-Beyazlı takımda Sergen Yalçın'ın görevinden ayrılması ihtimalinde Terzic'in İstanbul'a gelerek işbaşı yapacağı belirtildi. Dortmund kulübünde Marco Rose'un yardımcılığını yapan Terzic, 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in yardımcılığı antrenörlüğü görevinde bulunmuştu. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI