Beşiktaş Efes görüşmesi... Camia bu gelişmeyi konuşuyor

Beşiktaş'ta gündem seçim... Başkan adayı Tevfik Yamantürk çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş'ta gündem seçim... Başkan adayı Tevfik Yamantürk çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yamantürk destek bulmak için camianın önde gelenleriyle görüşüyor. Ayrıca Anadolu Grubu'ndan da destek bekliyor...

Beşiktaş'ta gizli bir seçim gündemi var. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında genel kurul üyelerinin "sandık" diye çok daha gür bir ses çıkarmaları bekleniyor… Hasan Arat’ın başkan adaylığını Ahmet Nur Çebi’ye ilettiği ortamda olası diğer başkan adayı Divan Başkanı Tevfik Yamantürk ise çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Muhtemel başkan adayı Yamantürk camianın önde gelen isimleriyle başkanlığına destek bulmak için çalışmalara devam ediyor. 

Yamantürk'ün yeni hamlesi ise camianın önde gelen isimlerinden Tuncay Özilhan’la görüşmek oldu. Anadolu Efes başkanından destek isteyen Yamantürk’ün beklediği desteği aldığı iddia edildi. Hatta Özilhan’ın, Fenerbahçe’nin Ülker’le birleşmesi gibi Efes ile Beşiktaş’ın birleşmesine de sıcak baktığı iddia edildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI