Beşiktaş, Efes'e Direnemedi

Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş, Anadolu Efes ile karşılaştı.

Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş, Anadolu Efes ile karşılaştı. 

ING Basketbol Süper Ligi’nde 17. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Anadolu Efes'a konuk oldu. Anadolu Efes baştan sona önde götürdüğü maçı 87-72’lik skorla kazandı

Bu sonuçla Anadolu Efes 15. maçında 12. galibiyetini alırken Beşiktaş ise 16. maçında 8. yenilgisini yaşadı.

Anadolu Efes‘te Buğrahan Tuncer 24 sayıyla maçın en skoreri olurken Rodrigue Beaubois da 20 sayıyla oynadı. Efes‘te yeni transfer Egemen Güven ise ilk maçında 14 sayı – 5 ribaund ile maçı tamamladı.

Beşiktaş’ta Rondae Holllis-Jefferson 14 sayı – 9 ribaund ile mücadele ederken Furkan Haltalı da 13 sayıyla oynadı.

Karşılaşmaya Anadolu Efes iyi başlayan taraf olurken lacivert-beyazlılarda Rodrigue Beaubois inanılmaz bir ilk çeyrek oynadı. İlk çeyrekte 6/6 üç sayılık basketle oynayan Fransız yıldız, 20 sayı üretirken Anadolu Efes’i hücumda sürükleyen isim oldu ve ev sahibi ekip ilk 10 dakikayı 28-18 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte de skor üstünlüğünü elinde tutan Efes, Buğrahan Tuncer ve Vasilije Micic ile hücumda etkili olurken farkı daha da açtı. Ev sahibi ekip soyunma odasına da 52-35’lik skorla önde girmeyi başardı.

Üçüncü çeyrekte de Buğrahan Tuncer ile hücumda etkili olan Efes, rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve skor üstünlüğünü korudu. Lacivert-beyazlılar son 10 dakikaya da 72-57’lik skorla önde girdi. Son çeyrekte farkı açan Efes, rakibi karşısında sahadan 87-72’lik skorla galip ayrıldı.

Çeyrek skorları:
1. Çeyrek: 28-18
2. Çeyrek: 52-35
3. Çeyrek: 72-57
4. Çeyrek: 87-72

Eurohoops.Net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI