Beşiktaş Eski Teknik Direktörüne Saldırı

Bir dönem Beşiktaş teknik direktörlüğü de yapan ve şu sıralar Portekiz'in Rio Ave takımını çalıştıran Carlos Carvalhal, Brada kentinde bulunan evine dönerken saldırıya uğradı.

Bir dönem Beşiktaş teknik direktörlüğü de yapan ve şu sıralar Portekiz'in Rio Ave takımını çalıştıran Carlos Carvalhal, Brada kentinde bulunan evine dönerken saldırıya uğradı. 
Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden olan ve şuanda Rio Ave takımını çalıştıran Carlos Carvalhal, Braga'daki evine döndüğü sırada 3 kişinin saldırısına uğradı ve soygun girişimi yaşadı.
NTV Spor'un derlediği habere göre, 54 yaşındaki teknik adam, saldırıyı ufak sıyrıklarla atlattı. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Carvalhal, "Saat 2.15 civarında 3 kapüşonlu kişi tarafından saldırıya uğradım. Oğlum Jose Carlos'un yardımıyla durumu çözmeyi başardık. Bazı sıyrıklar ve çürükler var, ama endişelenecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.
Braga polisi ise olayla yakından ilgilendiğini açıkladı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI