Beşiktaş Fan Token Ne Zaman Çıkacak?

Beşiktaş Kulübü, yayınladığı açıklamada Beşiktaş Fan Token ürünlerinin halka arzıyla ilgili bilgi verdi. Beşiktaş Fan Token Ne Zaman Çıkacak? BJK Fan Token Nasıl Alınır?

Spor kulüpleri kripto para dünyasına hızlı bir giriş yaparak kendi fan token’larını çıkarmaya başladılar. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin de bu kervana katılmasıyla dört büyük kulüp arasından kendi fan token’ını çıkarmamış tek isim Beşiktaş kaldı. Beşiktaş da kripto para kervanına katılmak için kendi fan token’ı üzerinde çalışıyor.

Çalışmalar devam ediyor

Kulüp daha önce yatırımcılarını sahte BJK tokenler’ı hakkında uyarmıştı. Şimdi ise yeni bir duyuru yayınlayarak fan token çalışmalarının hala devam ettiğini ifade etti.

Henüz bir anlaşma yok

Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamada yatırımcılarından resmi bir duyuru gelmeden yapılan açıklamalara itibar etmemelerini istedi. Açıklamada fan token’ları için herhangi bir firma ile henüz bir anlaşma imzalanmadığı belirtildi.

Kulübün konuyla ilgili açıklaması ise şu şekilde;

”Beşiktaş Fan Token çıkarılmasına yönelik çalışmalar halen sürdürülüyor. Güncel durumda herhangi bir firma ile henüz anlaşma sağlanmamıştır. Dolayısıyla tarafımızdan herhangi bir firmaya henüz hiçbir yetki verilmemiştir. Taraftarlarımızı ve yatırımcıları bilgilendirmek adına bu duyuruyu yapıyoruz.
Beşiktaş Fan Token arzı ile ilgili olarak Kulübümüz resmi kanalları vasıtasıyla yapılan duyurular dışında hiçbir haber veya yoruma itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI