Beşiktaş fark yedi

Beşiktaş, Avusturya kampı kapsamında oynadığı hazırlık karşılaşmasında Rusya'nın CSKA Moskova ekibine 4-1 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’da bulunan Beşiktaş, CSKA Moskova ile özel maçta karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki mücadeleyi Rus ekibi, 4-1 kazandı.

Şenol Güneş’ten ideale yakın kadro

Şenol Güneş, 26 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak ön eleme maçına Avusturya kampında bulunan oyunculardan bir ilk 11 çıkaracağı için ideale yakın bir kadro sahaya sürdü.

Beşiktaş-CSKA Moskova maçının dakikalar

8. dakikada Kara Kartal, Tolgay Arslan ile harika bir gol attı. Bu dakikada ceza alanı ön tarafında Oğuzhan’ın pasında topla buluşan Tolgay uzak mesafeden sert bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 15. dakikada Rus ekibinin golü geldi. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında ceza alanı içinde oluşan karambolde en son topla buluşan Chalov, topu ağlarla buluşturdu. Fabri, bu pozisyonda kendisine faul yapıldığı itirazında bulundu. 30. dakikada CSKA Moskova durumu 2-1 yaptı. Savunmanın arkasına atılan topla buluşan Gordyushenko, Fabri’yi mağlup etti. 44. dakikada Gökhan Töre’nin ortasında Larin’in kafa vuruşunu kaleci çeldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı CSKA Moskova’nın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ikinci yarıya Babel, Gökhan Töre ve Tolgay’ın yerine Mustafa Pektemek, Vagner Love ve Lensi’i sahaya sürdü. Maça hızlı başlayan Siyah-beyazlı takım, 49. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Larin’in vuramadığı topu önünde bulan Caner’in vuruşu yan direkten oyun alanına geri geldi. Bu golden bir dakika sonra bu defa Larin’in pasında topla buluşan Gökhan Gönül, boş kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak direkten döndü. 53. dakikada CSKA Moskova, durumu 3-1 yaptı. Medel’in kaptırdığı topta ceza alanı içine yapılan ortada Mitrovic’e çarpan top Fabri’yi yanıltarak ağlarla buluştu. 75. dakikada Rus ekibinin golü geldi. Bu dakikada Efremov yakın mesafeden topu filelere gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Siyah-beyazlı takım, Avusturya’da oynadığı ikinci hazırlık maçını 4-1 kaybetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI