Beşiktaş Farklı Kazandı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 19. haftasında günün ilk maçında Beşiktaş Sompo Japan deplasmanda konuk olduğu Muratbey Uşak karşısında 75-65’lik yenmeyi başardı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 19. haftasında günün ilk maçında Beşiktaş Sompo Japan deplasmanda konuk olduğu Muratbey Uşak karşısında 75-65’lik skorla kazandı.

Beşiktaş bu sonuçla 14 galibiyet, 5 mağlubiyete gelirken, Uşak ise 4 galibiyet, 15 mağlubiyete geriledi.

Çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümü karşılıklı basketlerle geçerken, Sertaç Şanlı’nın basketiyle Beşiktaş bu bölümde 11-9’luk üstünlük yakaladı. Yeni transfer CJ Watson’ın oyuna ağırlığını koymasıyla birlikte bir adım öne çıkan taraf bu kez Uşak oldu. Watson üst üste bulduğu basketlerle takımını havaya sokarken, ilk çeyreği Uşak 23-20’lik üstünlükle kapattı.

Uşak ikinci çeyreğe de iyi başlayan taraf oldu. Çeyreğe 7-0’lık seriyle başlayan ev sahibi ekip, 5:43’te Şafak Edge’nin basketiyle skoru 30-23’e getirdi ve fark 7’ye çıktı. Oyununun dakikalarda Kenan Sipahi’nin kenardan getirdiği enerji, Josh Adams ve Cady Lalanne’ın dominant oyunuyla rüzgar terse dönmeye başladı. Beşiktaş, Uşak’ın serisine seriyle karşılık verdi ve soyunma odasına 44-38’lik skorla önde girdi.

İlk devrede Uşak’ta Isaiah Miles ve Beşiktaş’ta Josh Adams 12’şer sayı yaptı.

Üçüncü çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümünde yine Josh Adams fırtınası esti. Adams sahanın her alanında fark yaratan isim olurken, 53-43’le farkın çift hanelere çıkmasında temel etken oldu. Uşak ise bu dakikalarda hücumda tıkandı ve skor üretmekte oldukça zorlandı. Çeyreğin kalan dakikalarında Beşiktaş farkı giderek daha da açtı ve son çeyreğe 60-45’lik avantajla girdi.

Son çeyrekte Uşak’ın dönüş çabaları sonuç vermezken, Beşiktaş son çeyreğe girerken açtığı farkın avantajını iyi değerlendirdi ve lige verilen aradan galibiyetle döndü.

Uşak‘ta Isaiah Miles 17 sayı-3 ribaunt yaparken, Jackie Carmichael 11 sayı-6 ribaunt, CJ Watson 10 sayı-8 asist, Earl Calloway 4 sayı-2 asist, Tayfun Erülkü 2 sayı-3 ribaunt, Jordan Hamilton 4 sayı-4 ribaunt, Şafak Edge 4 sayı-6 asist ve Richard Solomon 13 sayı-2 ribaunt yaptı.

Beşiktaş‘ta Josh Adams 17 sayı-7 asist-3 ribaunt yaparken, Cady Lalanne 17 sayı-8 ribaunt, DJ Strawberry 11 sayı-4 ribaunt, Kenan Sipahi 3 sayı-2 ribaunt, Sertaç Şanlı 6 sayı-5 ribaunt, Kyle Weems 3 sayı-6 ribaunt, Erkan Veyseloğlu 5 sayı-1 ribaunt, Jon Diebler 7 sayı-2 asist ve Earl Clark 6 sayı-2 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 23-20
2. Periyot: 15-24
3. Periyot: 7-16
4. Periyot: 20-15

www.basketball.com.tr

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI