Beşiktaş Fenerbahçe'den özür diledi

Süper Lig’de dün akşam Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma sırasında BJK TV’de yayınlanan bir programda Fenerbahçe hakkında sarf edilen sözler sosyal medyada gündem olmuştu.

Süper Lig’de dün akşam Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma sırasında BJK TV’de yayınlanan bir programda Fenerbahçe hakkında sarf edilen sözler sosyal medyada gündem olmuştu. Maçın devre arasında yer alan bir programda Akhisarspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak kullanılan ‘Sezonun en önemli derbisi’ sözleri büyük eleştiriler almıştı.

Beşiktaş yönetimi: Bu davranışı doğru bulmuyoruz

Siyah-beyazlı kulübün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Candaş Tolga Işık, şu değerlendirmeyi yaptı: “Fenerbahçe’nin İletişimden Sorumlu Yöneticisi sevgili Metin Sipahioğlu’nu aradım. Yayındaki arkadaşımız kendi de üzgün ve yanlış anlaşıldığını söyleyerek özür diledi. Ancak Beşiktaş’ın resmi kanalından ezeli rakibimize yönelik böyle bir ifadeyi asla doğru bulmadığımızı, tasvip etmediğimizi iletişimden sorumlu yönetici olarak bizzat kendi adıma da özrümle birlikte dile getirdim. Kendisi de büyük bir nezaketle karşılık verdi ve hassasiyetimiz için teşekkür etti. Beşiktaşlılık rakibe saygıdır. Beşiktaş ve Fenerbahçe sadece iki ezeli rakip değil, aynı zamanda iki ebedi dost. Bizlerin vazifesi bu rekabet kadar bu dostluğu da korumak ve devam ettirmektir”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI