Beşiktaş Fiyat Artırdı... Sergen Yalçın'a Yeni Teklif

Beşiktaş Yönetimi ile Sergen Yalçın arasındaki görüşmelerde ilerleme kaydedilmedi.

Beşiktaş Yönetimi ile Sergen Yalçın arasındaki görüşmelerde ilerleme kaydedilemedi. Yönetici Emre Kocadağ, Sergen Yalçın'a önceki gün yapılan yıllık teklifi 20 Milyon TL.'den 22 Milyon TL.'ye çıkardı. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede anlaşma sağlanamadı. 

Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliğinde sona gelindi. Çifte kupayı şampiyon Beşiktaş'ın teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden anlaşma sağlanamadı. Sezon bitiminde tatile giden Yalçın ile görüşmeleri sürdüren ancak henüz anlaşmaya varamayan Siyah-Beyazlılar'da sıcak gelişmeler yaşandı.

Dün akşam saatlerinde Sergen Yalçın'ın sürecin uzadığını belirtip yönetime görüşme talebini ilettiği öğrenildi. Bu sırada toplantı halinde olan yönetim ardından Yalçın ile temasa geçti.

Yarın Başkan Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasında görüşme yapılacağı kaydedildi. 

22 milyon TL'ye olumlu yanıt

Asbaşkan ve A Takım Sorumlusu olan yönetici Emre Kocadağ toplantının ardından Sergen Yalçın'a yeniden masaya oturalım mesajını iletti. Yönetimin geçen sezon 7 milyon TL alan ve çifte kupa zaferi sonrası 30 milyon TL istediği iddia edilen genç teknik adama 22 milyon TL önerdiği belirtildi.

Beşiktaş'ı çifte kupayla buluşturan Sergen Yalçın, yönetimden gelen 22 milyon TL'lik öneriyi kabul etmedi. 

Son noktanın ise Başkan Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın'ın önümüzdeki günlerde yapacakları görüşmede konacağı kaydedildi.

Gelişmeler Kartalhaber.com'da. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI