Beşiktaş Galatasaray'ın İki Yıldızını Mı Transfer Ediyor?

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş için çok konuşulacak iki transfer iddiası...

BJK transfer haberi... Beşiktaş'ın, Galatasaray'daki seçim kaosu yüzünden transferlerin geri plana atılmasını fırsat bilip Onyekuru ile Gedson için harekete geçme kararı aldığı iddia edildi. 

Fotospor'un haberine göre, Galatasaray’da yaşanan seçim erteleme krizi Beşiktaş’ın dikkatini çekti… derbi öncesinde bir araya gelen Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Emre Kocadağ, cumartesi günü oynayacakları ezeli rakiplerinin bu durumunun sahaya nasıl yansıyacağını masaya yatırdı. 

Emre Kocadağ'ın, “Bu durum ekmeğimize yağ sürer” derken Sergen Yalçın tam aksi yönde fikir belirttiği öğrenilirken başarılı teknik adamın, “Fatih hoca puslu havayı sever. Şimdi takımı bu ortamı kullanarak deliler gibi motive ediyordur. Hocayı çok iyi tanırım” dediği belirtildi. 

Başkan Çebi ise, “Neyse ne. Olan oldu. Biz işimize bakalım. Maçı kazanalım. Şampiyon olalım. Onları dertleriyle başbasa bırakalım” dedi.

Bu arada toplantı sırasında Sergen, “sanırım Galatasaray o karışıklıkta Onyekuru ile Gedson’un bonservislerini almakla uğraşmaz. Eğer şansımız olursa Onyekuru ve Gedson için birer görüşme yapalım derim. İkisi de iyi oyuncu. Bize Şampiyonlar Ligi’nde çok yardımları dokunur. İstanbul’u da tanıyorlar” mesajını verdi.

Çebi ve Kocadağ da iki oyuncuyu da takip etme ve menajerleriyle temas kurma sözü verdi. Eğer Galatasaray işi olmazsa transferleri için çabalayacaklarını söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI