Beşiktaş genç yıldızın peşinde

Beşiktaş, genç yıldız Ali Adem’i transfer etmek istiyor

Maddi sıkıntıları nedeniyle bütçede daralmaya giden, geleceğe yatırım için genç ve yetenekli isimlere yönelen Beşiktaş, gözünü Kuzey Makedonya’ya çevirdi. Kartal, Vardar’ın 19 yaşındaki yıldızı Ali Adem’i takibe aldı.

Vardar'ın hafta sonu Shkendija ile oynadığı maçı Beşiktaş’ın yanı sıra Kasımpaşa, Dinamo Zagreb ve Sporting Lizbon’un scout’ları izledi. 2-2 sona eren maçta Ali Adem, Vardar’ı 2-1 öne geçiren golü attı.

U21’DE MiLLi OLACAK

Oyuncunun danışmanlığını yapan KA Sport Management adına konuşan menajer Rahman Kice, söz konusu 4 kulüple transfer görüşmelerinin başladığını belirtti. Kice, genç oyuncunun Kuzey Makedonya U21 Milli Takımı’na da çağrıldığını ekledi.

ELJIF’LE AYNI MEVKiiDE

Ali Adem, F.Bahçe’nin genç yaşta Rabotnicki’den 180 bin Euro’ya alıp Napoli’ye 16 milyon Euro’ya sattığı bir diğer Makedon yetenek Eljif Elmas gibi orta sahada görev alıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI