Beşiktaş, Georg Margreitte transferini her an açıklayabilir

Beşiktaş, Georg Margreitte transferini bitiriyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Enzo Roco ve Mirin’in performansını beğenmemesi üzerine arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Georg Margreitter’i her an açıklayabilir. Siyah-beyazlı yönetimin Nürnberg’de forma giyen Avusturyalı stoper ile her konuda anlaştığı öne sürüldü.

Takımı küme düştü

Futbolcunun forma giydiği Nürnberg’in Bundesliga’dan düşmüş olmasından dolayı Beşiktaş’ın bu transferi rahat bir şekilde halledeceği konuşuluyor. Alman ekibinin de küçük bir bonservis bedeli ile bu oyuncuyu satabileceği ifade ediliyor.

Abdullah Avcı’nın yeni sezon için kafasındaki ilk 11’de 30 yaşındaki Avusturyalı stoper, Vida ile birlikte savunmanın göbeğini oluşturacak. 30 yaşındaki oyuncunun kulübü ile mayıs 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli oyuncu da Siyah-Beyazlı formayı giymeyi istiyor. Margreitter’in transferinin yakın bir süre içerisinde gerçekleşebileceği gelen haberler arasında. Savunmadan oyun kurma özelliği olan 1.86 boyundaki savunmacı, Bundesliga’da 29 maçta görev alırken 2 kez ağları havalandırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI