Beşiktaş Guti'den haber Bekliyor

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz gün Guti'ye Şenol Güneş'in yardımcılığı için teklifte bulunmuştu.

Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda Şenol Güneş’in yanına yardımcı antrenörlük için teklif ettiği Guti Hernandez’den cevap beklediği ifade edildi. Kariyerinde daha önce Beşiktaş forması giyen İspanyol yıldızın Beşiktaş’tan teklif aldığı dün Sports ES’de haber olarak yer almıştı. Haberin detaylarında ise Guti’nin bu sezon Güneş’in yardımcısı olacağı bir sezonda takımın başına geçeceği iddia edildi.

Beşiktaş teklif yaptı

Siyah-beyazlı yönetim, 41 yaşındaki antrenöre teklifini yaptı ve beklemeye başladı. Guti, Beşiktaş’ın teklifini kabul ederse temmuz ayı başında başlayacak yeni sezon hazırlıklarında takımla beraber olacak.

Guti Hernandez, Real Madrid alt yapısında hocalık yapıyor

2010-2012 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Guti, 2012’de 35 yaşında aktif futbolculuk kariyerini noktaladı. Futbolculuğunun ardından Real Madrid altyapısında antrenörlüğe bağlayan Guti, geçen sezon İspanyol ekibinin 19 yaş altı takımının teknik direktörlüğünü yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI