Beşiktaş hedef büyüttü

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi.

Beşiktaş'tan Avrupa Ligi İçin Büyük Planlar

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi. Kötü geçen sezonu bu zaferle taçlandıran siyah-beyazlı ekip, taraftarının gönlünü kazandı ve şimdi Avrupa Ligi'nde ses getirmek için büyük planlar yapıyor.

Teknik Direktör Arayışı

A Sınıf Teknik Adam: Beşiktaş yönetimi, Avrupa Ligi'nde başarılı olmak için ilk olarak takımın başına A sınıf bir teknik direktör getirmeyi hedefliyor. Gündeme gelen isimler arasında Jose Mourinho, Milan'dan ayrılan Stefano Pioli ve Atalanta ile Avrupa Ligi'ni kazanan Gian Piero Gasperini bulunuyor.

Transfer Planları

Yıldız Transferler: Teknik direktör sorununu çözdükten sonra Beşiktaş, dünyada gündem yaratacak transferlere imza atmayı planlıyor. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transferlerini gölgede bırakacak isimler kadroya katmak istiyor.

Maliyet Sorunu Yok: Yönetim, yeni sezonda başarı için hiçbir masraftan kaçınmayacağını belirtti. Başkan Hasan Arat, transfer komitesine gerekli talimatları vererek kesenin ağzını açmaya hazır olduklarını ifade etti.

Hedef Avrupa'da Başarı

Taraftarları Mutlu Etmek: Yönetimin öncelikli hedefi, siyah-beyazlı taraftarları mutlu etmek ve Avrupa'da başarılı sonuçlar elde etmek. Bu doğrultuda, hem teknik direktör hem de oyuncu transferlerinde önemli adımlar atılması planlanıyor. 

ASpor 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI