Beşiktaş İçin Abel Ferreira İddiası

Beşiktaş için flaş transfer iddiası... UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de performansıyla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de performansıyla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Brezilya medyası, siyah-beyazlıların Palmeiras'ta Libertadores kupasını kazanan teknik direktör Abel Ferreria ile temasa geçtiğini öne sürdü. Portekizli teknik direktöre Beşiktaş'ın haricinde ABD'den bazı kulüplerin de ilgisi olduğu belirtildi. 

Şampiyonlar Ligi'nde beklenen sonuçları alamayan Beşiktaş'ta Süper Lig'de üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası zirveyle ara açıldı. Lider Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen siyah-beyazlılarda hayal kırıklığı yaşandı.

Giresunspor'a farklı mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği tartışılmış ancak yönetimle yapılan görüşmeden 'yola devam' kararı çıkmıştı. Bütün bunlar yaşanırken Brezilya basınından, teknik direktör konusunda gündem yaratan bir iddia geldi.

ABEL FERREIRA İDDİASI!
Brezilya basınından globo'nun haberinde, Beşiktaş yönetiminin Portekizli teknik direktör Abel Ferreira ile temasa geçtiği iddia edildi.

AL-NASSR'IN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ
Brezilya ekibi Palmeiras ile Libertadores kupasını kazanan 42 yaşındaki çalıştırıcının, Suudi Arabistan Ligi'nden Al-Nassr'ın teklifini geri çevirdiği belirtildi.

Beşiktaş haricinde, ABD'den bazı kulüplerin de Abel Ferreira ile ilgilendiği ifade edildi.

SEZON BAŞINDA FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ!
Portekizli teknik direktör Abel Ferreira sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI