Beşiktaş İçin Burak Yılmaz İddiası

Süper Lig’de gelecek sezon kadrosuna iyi bir golcü kazandırmanın hesaplarını yapan Beşiktaş’ta rotanın tekrar Burak Yılmaz’a döndüğü iddia edildi.

Süper Lig’de gelecek sezon kadrosuna iyi bir golcü kazandırmanın hesaplarını yapan Beşiktaş’ta rotanın tekrar Burak Yılmaz’a döndüğü iddia edildi.  Teknik Direktör Şenol Güneş’in istediği golcü oyuncuya Siyah-beyazlı taraftarlar tepki gösterdiği için yöneticiler bu transfere biraz mesafeli yaklaşıyor.

Alvaro Negredo beklentileri karşılayamadı

Fanatik’te yer alan habere göre Alvaro Negredo’dan beklediğini bir türlü alamayan yönetim, gelecek yıl için şimdiden çalışmalara başladı. Trabazonspor’daki yeni yönetiminin yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayıracağını açıklamasının ardından gözler bu transfere çevrildi. Bordo-mavili kulüpten yıllık 16 milyon TL kazanan Burak’ın da bu transfere olumlu baktığı kaydedildi. Yakın zamanda her iki kulübün başkanı arasında görüşmelerin başlayacağı konuşuluyor.

Şenol Güneş ile yeniden doğdu

Burak Yılmaz, Eskişehir’den Gökhan Ünal’ın bonusu olarak geldiği Trabzonspor’da adeta yeniden doğmuş ve gol krallığı yaşadıktan sonra önce Galatasaray’ın ardından da Çin’in yolunu tutmuştu.

Beşiktaş taraftarı Burak Yılmaz’ı neden istemiyor ?

Golcü futbolcu, Beşiktaş taraftarının kendisine gereksiz yere tavır aldığını belirterek, “Galatasaray-Beşiktaş maçında Escude’nin pozisyonu sonrası Beşiktaş taraftarı bana tavır aldı. Defalarca açıkladım. Fauldü ama pozisyon dışardaymış. Beşiktaş taraftarları kendi takımlarına sahip çıkıyorlar, onlara helal olsun, aslan gibi taraftar.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI