Beşiktaş için flaş transfer iddiası

İtalyan medyasından Beşiktaş için flaş transfer iddiası geldi.

Beşiktaş yönetiminin kaleci Fabri’nin Fulham’a transfer olmasının ardından kaleci arayışları kapsamında Simon Mignolet ile görüşmelerini hızlandırdığı iddia edildi. Siyah-beyazlı yönetim, 15 gün öncede bu oyuncunun kiralık olarak kadroya katılması konusunda bazı girişimlerde bulunmuş fakat bu transfer gerçekleşmemişti

Beşiktaş’ın kaleci adayları 

Fabri’nin ayrılmasından sonra yönetim, kaleye takviye yapıp yapmama konusunda kararsız kaldı. Siyah-beyazlılar, Simon Mignolet, David Ospina, Harun Tekin ve Loris Karius’u listesine alırken hiçbir kaleci alınmadan Tolga Zengin ile devam edilmesi de gündemde.

Beşiktaş için Simon Mignolet iddiası 

İtalyan basınından Napoli 24 sitesi Napoli’nin Mignolet’i transfer etmek için girişimlere başladığını fakat aynı futbolcuya Beşiktaş’ın talip olduğunu okuyucularına aktardı. Gazete haberinde Liverpool’un Alissson’u transfer ettikten sonra bu oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vereceğini yazdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI