Beşiktaş için flaş transfer iddiası

Beşiktaş Hırvat Karlo Bartolec’i transfer listesine aldı

Beşiktaş transfer komitesi devre arasında Gökhan Gönül’e alternatif sağ bek arayışları kapsamında Hırvat Karlo Bartolec’i listesine aldı. Geçen sezon başında Şenol Güneş’in ‘Mutlaka bir sağ bek almalıyız’ raporuna rağmen bu mevkiye transfer yapamayan Siyah-beyazlılar, sezon başladıktan sonra Gökhan Gönül’ün bazı maçlarda sakatlanması ve bu mevkiye alternatif olarak forma giyen Adriano’nun da sakatlık sorunu yaşaması nedeniyle mutlaka bir sağ bek transferi gerçekleştirmek istiyor.

2 milyon Euro’ya transfer bitebilir

Öte yandan gelecek yıllarda takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen yönetim, genç oyunculara yönelik hamlelerine de devam ediyor. Güneş’te yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetimin sağ bek alternatifi olarak gündeme son gelen isim Hırvat Karlo Bartolec oldu Danimarka’nın FC Nordsjaelland takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ bek için temaslara başlandı. Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bartolec için resmi teklif yapmaya hazırlanan transfer komitesinin, maksimum 2 milyon euroya imzayı attırabileceği öğrenildi.

Şenol Güneş’ten Karlo Bartolec’e onay çıktı 

Genç oyuncu konusunda da Teknik Direktör Şenol Güneş’in “Top tekniği ve orta kalitesi yüksek” raporu verdiği öğrenildi. 995 doğumlu sağ bek için yönetim cephesinde “Şenol Hoca’nın elinde 1. sınıf bir sağ beke dönüşür. Hem yatırımlık hem de ihtiyaç duyduğumuz bir transfer” görüşü hakim.

Matej Mitrovic’in menajerlik şirketi ile çalışıyor

Hırvat stoper Vida ve Club Brugge satılan Matej Mitrovic ile aynı menajerlik şirketiyle çalışan Bartolec, Danimarka Ligi’nde bu sezon takımının tüm maçlarında 90 dakika forma giydi. Ligde 12 maçın son 2’sinde gol atan Hırvat sağ bek, UEFA Avrupa Ligi’nde de maça çıktı. Hırvatistan’ın alt yaş milli takım kategorilerinde forma giymesine rağmen henüz A Milli olmayan Bertolec’in, Beşiktaş’ta Darijo Srna’ya dönüşebileceği konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI