Beşiktaş İçin Flaş Transfer İddiası

Beşktaş transfer haberleri...

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... 
Katar'da Al-Duhail takımnda forma giyen 23 yaşındaki forvet Ali Almoez'in kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ve bu doğrultuda Beşiktaş'a teklif edildiği belirtildi. Almoez, özellikle 2019'da Katar'ın ilk Asya Kupası şampiyonluğunda başrolü oynamış ve ülkesinin tarihi başarı elde ettiği turnuvada gol krallığını elde etmişti. 
Burak Yılmaz'ın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'e transferi sonrası golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Katar'da Al-Duhail forması giyen Ali Almoez'in Siyah-Beyazlılar'a önerildiği belirtildi. 
Yunan basınından enwsi'nin haberine göre AEK'nın ilgilendiği 23 yaşındaki oyuncu ile Portekiz ekibi Guimaraes, Çek ekibi Sparta Prag ve Beşiktaş'ın da isimleri geçiyor. 


Beşiktaş'a önerildiği belirtilen oyuncu, Al-Duhail'de senelik 1 milyon Euro kazanırken kariyerine Avrupa'da devam etme isteği ile gideceği takımdan 500 bin Euro'luk bir maaş talebinde bulunuyor. Daha önce Avusturya'da Link ve İspanya'da Cultural Leonesa formaları giyen Ali Almoez, 2016'dan beri Katar'da Al Duhail forması giymekteydi. 

Katar Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden olan genç oyuncu, 2019 Asya Kupası'na damga vurmuştu. Katar'ın ilk şampiyonluğuna ulaştığı turnuvada Almoez, 9 gol ile gol krallığını ve turnuvanın en iyi oyuncusu ödülünü almayı başarmıştı. Final maçında Katar, Japonya'yı 3-1 mağlup ederken de takımını öne geçiren karşılaşmanın açılış golünü atmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI