Beşiktaş için Jeremy Pied iddiası

Beşiktaş’ın sağ beke Gökhan Gönül’e alternatif oyuncu arayışları kapsamında daha önce listesine aldığı Jeremy Pied konusunda tekrar girişimlere başladığı iddia edildi.

Beşiktaş’ın sağ beke Gökhan Gönül’e alternatif oyuncu arayışları kapsamında daha önce listesine aldığı Jeremy Pied konusunda tekrar girişimlere başladığı öne sürüldü. Fransız medyasında çıkan haberlere göre geçen sezonu Southampton’da tamamlayan Fransız sağ bek için Siyah-beyazlı takım devreye girdi.

Futbolcunun bonservis bedelinin olmamasından dolayı Siyah-beyazlı takımın bu oyuncu için girişimlerini hızlandırdığı öne sürüldü. 29 yaşındaki oyuncu sağ bek pozisyonu dışında sağ ve sol kanatlarda da forma giyebiliyor.

İngiltere’ye transfer olduktan sonra fazla forma şansı elde edemeyen Fransız oyuncu, iki sezon önce dizinden sakatlık yaşayınca forma şansı bulmakta zorlandı. Sakatlık yaşadığı sezon 4 maç oynayan 29 yaşındaki oyuncu geçen sezonda sadece iki maç forma giydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI