Beşiktaş için Jorge Jesus iddiası

Beşiktaş teknik direktörlüğü için ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus ismi gündeme geldi.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yeni sezonda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasından dolayı hoca arayışları kapsamında Jorge Jesus’un ismi bir kez daha gündeme geldi. Daha öncede Portekizli hoca ile çalışmak isteyen Başkan Fikret Orman’ın tecrübeli hocayı takımın başına getirmeye kararlı olduğu aktarıldı.

Jorge Jesus’un kariyeri başarılarla dolu

Ocak ayında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal ile yollarını ayıran 64 yaşındaki teknik adamın kariyeri ise başarılarla dolu. İki sezon önce Şenol Güneş’in sözleşmesinin uzatılması sürecinde Portekiz basını Jesus’un Beşiktaş’ın başına geçeceğine yönelik haberler yapmıştı. Benfica ve Sporting Lizbon ile büyük başarılar elde eden tecrübeli teknik adam ile görüşmelerin başladığı da kaydeldi.

Kavun karpuz değil Beşiktaş’a hoca seçiyoruz

Başkan Fikret Orman ve ekibinin Portekizli teknik adam konusunda kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede “Hoca konusu zar atılacak bir konu değil. Kavun karpuz da seçmiyoruz, Beşiktaş’a teknik direktör seçiyoruz. Hırvatistan Milli Takımı’ndan Bilic’i getirdik, sonra Premier Lig’e gitti. Şenol hocayı getirdik. O da Türk Milli Takımı’na gitti. Getireceğimiz yeni isim bu seviyede biri olmalıdır. Hocanın hedefleriyle bizim hedeflerimiz örtüşmeli. CV’si Beşiktaş’ta çalışmaya uygun bir teknik direktörle anlaşacağız” şeklinde görüş belirtti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI