Beşiktaş için Luis Advincula iddiası

Meksika medyası, Beşiktaş'ın Peru Milli Takımı'nın sağ beki Luis Advincula için transfer teklifinde bulunduğunu belirtti.

Beşiktaş’ın sağ bek arayışları kapsamında bir dönem Türkiye’de Bursaspor forması giyen Peru Milli Takımı’nın sağ beki Luis Advincula’yı gündemine aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlı yönetim, Şenol Güneş’in ‘Mutlaka bir sağ bek almalıyız’ raporunun ardından bazı isimlerle görüşmeler yapmasına rağmen bu isimlerin hiçbirini kadroya katamamıştı.

Beşiktaş’ın sağ bek adayları kimlerdi ?

Siyah-beyazlı transfer komitesi üyeleri Michael Lang, Rafael da Silva, Daniel Opare isimleri ile görüşmüş fakat bu oyuncular değişik kulüplere imza atmıştı. Meksika basınında çıkan haberlere göre bonservisi Tigres’te bulunan oyuncu Lobos’ta kiralık olarak sezonu tamamladı. Aynı oyuncuya Rusya ve İspanya’dan da taliplerin olduğu haberin detaylarında aktarıldı.

Luis Advincula, Bursaspor’da da forma giydi

Siyah-beyazlı ekiple anılan 28 yaşındaki futbolcu, Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda Peru milli takımının da formasını giydi. 2015-2106 sezonunda Bursaspor’da da forma giyen Perulu futbolcu o sezen tüm kulvarlarda Bursaspor ile toplamda 14 maçta görev aldı. Meksika ekiplerinden Tigres’e transfer olan Advincula, geçen sezon Lobos’ta kiralık olarak forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 28 maçta forma giyerken, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI