Beşiktaş İçin Martin Mircevski İdidası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Cyle Larin ile anlaşma zemini bulamayan Beşiktaş'ın sol kanat için Makedon oyuncuyu gündemine aldığı öğrenildi. Siyah beyazlıların Fenerbahçe için de adı geçen 24 yaşındaki sol kanadı bir süredir takip ettiği bildirildi. Larin konusunda gelişmeler olumsuz olursa Mircevski'nin transferinin gerçekleşeceği kaydedildi.

Beşiktaş ’ta transferde gündeme gelen son isim Kuzey Makedonya’lı Martin Mircevski oldu. Bir dönem Galatasaray ’da oynayan Goran Pandev’in sahibi olduğu Pandev Akademi forması giyen 24 yaşındaki oyuncuyu Siyah-Beyazlılar’ın bir süredir takibe aldığı öğrenildi. Transfer yapabilmesi için kadrodaki yabancı oyunculardan en az birini göndermesi gereken Kara Kartal’da sözleşme uzatma teklifine, önerilen yıllık 1 milyon 750 bin Euro’luk rakamı az bulup olumlu yanıt vermeyen Cyle Larin’in ayrılma ihtimaline karşın Mircevski’nin gündeme alındığı bildirildi.

Devre arası olmazsa sezon sonu

Makedon kaynaklarına göre Fenerbahçe ’nin de takibinde olduğu iddia edilen Mircevski konusunda Siyah- Beyazlılar’ın Larin’in durumuna göre harekete geçmeye hazırlandıkları kaydedildi. Larin devre arasında kulüp bulup ayrılırsa transferin hemen gerçekleştirileceği, aksi halde sezon sonunda bu transferin bitirilmeye çalışılacağı belirtildi. Kuzey Makedonya Ligi’nde 18 maçta 16 gol, 4 asistle oynayan Mircevski’nin bonservisi için kulübünün 1 milyon Euro talep ettiği iddia ediliyor.

Fanatik


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI