Beşiktaş İçin Müthiş Transfer İddiası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta transfer harekatı sürüyor. Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren Kara Kartal'ın listesine yeni müthiş bir isim daha eklendi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın her fırsatta golcü bir forvet istediği açıklamasını yaptığı ortamda Beşiktaş için Real Madrid'den Lucas Vazquez ismi ortaya atıldı. Cadena SER radyosunda yayınlanan El Larguero isimli programda 29 yaşındaki  Lucas Vazquez'e öncelikli olarak Katar Ligi'nden talip olduğu belirtildi. Programda; Türkiye'den Beşiktaş'ın da, kanat dışında forvet de oynayabilen yıldız oyuncuyla görüştüğü belirtildi. 

NAKİT GÜVENCESİ İSTİYOR
Kulübü Real Madrid ile 1 senelik daha sözleşmesi bulunan Lucas Vazquez'in, Avrupa'dan ayrılmak istemediği, ancak Türkiye'de yaşanan ödeme sorunları yüzünden Beşiktaş'a gelmeye çekindiği belirtildi. Ünlü futbolcunun, Beşiktaş'ın ödeme planları konusunda güvence vermesi durumunda 29 yaşındaki oyuncunun Katar'a gitmek yerine Türkiye'yi tercih edeceği iddia edildi. Beşiktaşlı yöneticiler, konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmazken; teknik direktör Sergen Yalçın'ın daha önce yaptığı "Kalinic, Ze Luis, Cisse ilgilendiğimiz isimler ama başka oyuncular da var" yorumundaki isimlerden birinin Lucas Vazquez olduğu iddia edildi. 

Lucas Vazquez profesyonel futbol kariyeri boyunca 337 resmi maça çıkarken 43 gol, 66 da asist üreterek toplamda 109 gole etkide bulundu. Vazquez, 47 kez sarı kart görürken iki kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI