Beşiktaş İle Fenerbahçe 345. Kez Karşı Karşıya Geliyor

Fenerbahçe ile Beşiktaş yarın oynanacak derbi ile birlikte 345. kez karşı karşıya gelecek. Yapılan karşılaşmalarda Fenerbahçe'nin ufak bir farklı galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş ile Fenerbahçe yarın saat 19:30 Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak derbi mücadelesi ile birlikte 345. kez karşı karşı gelmiş olacaklar.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftası derbi heyecanına sahne olacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş yarın akşam saat 19:30'da Ülker Stadyumu'nda derbi maçına çıkacaklar. Süper Lig dikkate alındığında 123. maçın oynanacağı ezeli rekabette Fenerbahçe galibiyet sayısında az bir farkla önde. Ligde oynanan 122 maçta Fenerbahçe 45 galibiyet almayı başarırken, Beşiktaş ise 38 kez rakibine karşı üstün geldi. 39 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Son 2 Maç Berabere

Ezeli rekabette geçtiğimiz sene ligde oynanan her iki karşılaşma da berabere bitmişti. Geçen sezon ligin ilk yarısında Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanan maç golsüz beraberlikle biterken, ikinci yarıda Vodafone Park'ta oynanan maçta ise Fenerbahçe, Marcelo'nun son saniyelerde kendi kalesine attığı gol ile maçı berabere bitirmeyi başarmıştı.

Son 8 lig maçının baz alınması halinde Beşiktaş'ın 1, Fenerbahçe'nin 3 galibiyeti bulunuyor. 4 karşılaşma ise berabere bitmişti.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI