Beşiktaş İle Fenerbahçe Arasında Yılın Takası

Beşiktaş ile Fenerbahçe yılın takası anlaşmak için pazarlık masasında...

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Alanyaspor'dan öğrencisi Ozan Tufan'ı takımda görmek istiyor. 

Sezonu üçüncü sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi elemelerine katılma hakkı elde eden kara Kartal'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, yönetime verdiği transfer raporunda, geçen yıl Aytemiz Alanyaspor'u çalıştırırken öğrencisi olan Ozan Tufan'ın tranfserini istedi. 

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaşlı yöneticiler Sergen Yalçın'ın bu isteği üzerine Fenerbahçeli yöneticilerle temasa geçip Ozan Tufan'a talip olduklarını bildirdiler ve "Eğer onay verirseniz oyuncuyla görüşüp fikrini almak istiyoruz" dediler.

Son söz Çebi ve Koç'ta

Fenerbahçe yönetiminde ise bu talebe karşılık Ozan Tufan'ı siyah beyazlı takımın Sırp yıldızı Adem Ljajic ile takas edilmesi fikri ortaya atıldı. İki futbolcunun da aynı menajerlik şirketiyle çalışmaları transferin gerçekleşme şansını yükseltirken, bu konudaki son sözü, önümüzdeki perşembe günü bir araya gelecek olan kulüp başkanları Ahmet Nur Çebi ile Ali Koç söyleyecek. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI