Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin transfer kapışması

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Her iki kulübünde bonservisi Dinamo Kiev'in elinde olan ancak Granada'da kiralık olarak forma giyen Artem Kravets ile ilgilendiği ve menajerleriyle görüşmeleri yürüttüğü iddia edildi. 


Beşiktaş ve Fenerbahçe, Artem Kravets'i transfer edecek mi?


Ukrayna basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bonservisi Dinamo Kiev'de olan golcü oyuncu Artem Kravets ile ilgilendiği yazıldı. Şu ana kadar iki kulübün de Dinamo Kiev ile temasa geçmediği ve görüşmelerin menajerler düzeyinde sürdüğü kaydedildi. 

 

Artem Kravets kimdir, goller, kaç yaşında? Artem Kravets transfermarkt


Futbola Dinamo Kiev altyapısında başlayan Artem Kravets, 2007 yılında A Takıma yükseldi. Ardından Arsenal Kiev, Stuttgart ve son olarak Granada'ya kiralık olarak gönderildi. 27 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon La Liga'da 26 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 


Dinamo Kiev ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Artem Kravets Transfermarkt verilerine göre 3 milyon Euro piyasa değerine sahip.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI