Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin transfer savaşı

Beşiktaş, ara transfer döneminde Bundesliga takımlarından Stuttgart’ta forma giyen milli fubolcu Berkay Özcan’ı transfer etmek için Fenerbahçe ile yarışıyor.

Beşiktaş, ara transfer döneminde Bundesliga takımlarından Stuttgart’ta forma giyen milli fubolcu Berkay Özcan’ı transfer etmek için Fenerbahçe ile yarışıyor. Alman medyasından Bild’de yer alan habere iki kulüp, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için mücadele ediyor.

Beşiktaş’ın teklifi kiralamak üzere

Bild’de yer alan haberde Sarı-lacivertli kulübün sezon sonunda oyuncuyu bonservisi ile almak istediği ifade edilirken Beşiktaş’ın ise ocak ayında kiralama teklifi sunacağı yer aldı.

Karlsruhe altyapısından yetişen Berkay 2013’te Stuttgart’a transfer oldu. Almanya doğumlu futbolcu hücuma yönelik orta saha olarak oynuyor ve sağ ayağını kullanıyor. 2016 yılında A Takıma yükselen Berkay Özcan, bu sezon 3 lig maçında 49 dakika süre alabildi. 20 yaşındaki genç 10 numara oyuncusu Türkiye A Milli Takımı’nda da 3 kez forma giydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI