Beşiktaş İle Galatasaray Arasında Müthiş Takas

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'de 9. hafta mücadeleleri için geri sayım sürerken, Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki yıldız oyuncu takası iddiası transfer gündemine bomba gibi düştü.

Yaz transfer döneminde yüksek maliyetleri nedeniyle takımdan gönderilmesi planlanan ancak gerekli girişimlerin yapılmaması ve oyuncuların takımdan ayrılmak istememesi sebebiyle takımda kalan oyuncuların akıbeti de merak edilirken ortaya çıkan takas haberi gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz dönemlerde "Her oyuncu istediği kulübe gidebilir. 4 büyük arasında transfer engelini aşmalıyız. Eskiden zaten böyle değildi. Şimdi 'Ezeli rakiplere gidemez' diye madde koyuyoruz. Neden korkuyoruz? Bırakalım artık bunları" açıklamasıyla bugünlerin adeta sinyalini veren Terim'in gözden çıkardığı yıldızları için takas opsiyonlarını ciddi şekilde düşünmeye başladı.

BELHANDA YOLCU 

Alınan son dakika bilgisine göre takımdaki geleceği son haftalardaki performansına rağmen hala tartışma konusu olan Belhanda, Galatasaray'daki son dönemini geçiriyor.

ADEM LJAJIC GALATASARAY'A 

Sırp basınında yer alan habere göre Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon sonundan beri istenilen performansın çok altında kalan ve isteksiz tavırları nedeniyle Beşiktaş taraftarının da tepki gösterdiği futbolcu Adem Ljajic, Galatasaray'ın transfer gündeminde.

Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş'taki performansı nedeniyle milli takım kapıları da yüzüne kapanan Adem Ljajic için Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in ciddi şekilde ısrarcı olduğu aktarılırken, Beşiktaş'ın teknik patronu Sergen Yalçın da uzun süredir verim alamadığı futbolcuyu Galatasaray'a göndermeye sıcak bakıyor. Gerçekleşmesi halinde Süper Lig'de dengeleri değiştirmesi muhtemel olan Belhanda-Ljajic takası, oyuncuların birbirine yakın olan maliyetleri nedeniyle de Beşiktaş ve Galatasaraylı yöneticilerinin transfere sıcak bakmasına neden oluyor.

Yeni sezon öncesi transfer döneminde adı son olarak eski takımı Nice ile anılan Belhanda, Galatasaray'dan aldığı garanti ücretin altında bir teklifle karşılaşınca Sarı Kırmızılı kulüpte kalmaya karar vermişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI