Beşiktaş İle Osmanlıspor 17. Kez

Beşiktaş ile Osmanlıspor 17. kez birbirine rakip olacak

Beşiktaş ile Osmanlıspor 17. kez karşılaşacak

Beşiktaş ile eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor arasında geride kalan 16 lig maçından, 2’si hükmen olmak üzere 11’ini siyah-beyazlılar, 3’ünü başkent ekibi kazandı. Siyah-beyazlılar, Osmanlıspor ile İstanbul’da yaptığı 8 lig maçından, biri hükmen olmak üzere 6’sını kazandı, 2’sini yitirdi. Beşiktaş ile Osmanlıspor, Süper Lig’de 17. kez karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor ile geçmişte ligde 16 kez rakip oldu. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2’si hükmen olmak üzere 11’ini kazandı, başkent ekibi 3 kez galip geldi, 2 müsabaka ise berabere bitti. Geride kalan maçlarda Beşiktaş’ın, 6’sı hükmen galibiyetlerden olmak üzere 37 golüne, Ankara temsilcisi 17 golle yanıt verdi. Geçen sezonki maçları Beşiktaş, Ankara’da 2-0, İstanbul’da da 4-0’lık sonuçlarla kazandı.

Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor’un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti.

Son 7 maçta Beşiktaş galip geldi


Beşiktaş, Osmanlıspor ile Süper Lig’de yaptığı son 7 maçı da kazandı. Rakibi karşısında son mağlubiyetini 2008-2009 sezonunda İstanbul’da 3-1’lik skorla alan siyah-beyazlılar, daha sonraki 7 maçta, 2’si hükmen olmak üzere 3 puana ulaştı.

İstanbul’daki maçlar

Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında İstanbul’da yapılan 8 lig maçından, biri hükmen olmak üzere 6’sında Beşiktaş, 2’sinde ise başkent ekibi galip geldi. İstanbul’da Osmanlıspor’un 10 golüne, Beşiktaş, 3’ü hükmen galibiyetten olmak üzere 21 golle yanıt verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI