Beşiktaş ilk sırada Niko Kovac var

Beşiktaş Yönetimi, Siyah-Beyazlı takımın başına Bayern Münih’in Hırvat teknik adamı Niko Kovac'ı getirmek istiyor.

akımın başına yabancı bir hoca getirmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, 3-4 isimle temas halinde. Listenin başında ise Bayern Münih’in Hırvat teknik adamı Niko Kovac var.

sabah'ın haberine göre, Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten boşalacak teknik direktörlük için Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Guti Hernandez isimleri konuşulsa da yönetimin takımın başına yabancı bir isim getirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Başkan Fikret Orman ve ekibinin bu doğrultuda 3-4 teknik adamla görüştüğü, listenin başında ise Bayern Münih'i çalıştıran Niko Kovac'ın olduğu gelen bilgiler arasında.

Geçen sezon Eintracht Frankfurt'ta elde ettiği önemli başarı sonrası BayernMünih'in başına geçen Kovac, burada bekleneni veremedi. Hırvat hocanın Alman devindeki kaderi ise takımın alacağı sonuçlara endeksli.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI