Beşiktaş ilk transferini yaptı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş Emlakjet, yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirdi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş Emlakjet, yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah beyazlılar, Manisa BBSK'dan 27 yaşındaki ABD'li forvet Emanuel Terry ile anlaştı.

Sezonu Başarıyla Tamamladı

Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 3. sırada tamamlayan ve Eurocup'ta yarı finale kadar yükselen Beşiktaş Emlakjet, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye başladı. İlk transfer hamlesi olarak Emanuel Terry'yi kadrosuna kattı.


Play-off Serüveni

Beşiktaş Emlakjet, play-off çeyrek finalinde Manisa BBSK'yı iki maç sonunda eleyerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Petkimspor'u saf dışı bırakan Fenerbahçe Beko ile finale çıkmak için mücadele edecek.

Emanuel Terry'nin Performansı

Emanuel Terry, bu sezon play-off çeyrek finalinde Manisa BBSK formasıyla Beşiktaş Emlakjet'e karşı oynadı. İlk maçta 11 sayı ve 11 ribaunt, ikinci maçta ise 17 sayı ve 10 ribaunt ile mücadele etti. Bu performansıyla Beşiktaş'ın dikkatini çekmeyi başardı.

Kariyer Geçmişi

NCAA kariyerini Lincoln Memorial University’de geçiren Emanuel Terry, kısa süreli NBA denemelerinin ardından Avrupa’ya Teksüt Bandırma formasıyla adım attı. Ertesi yıl Kızılyıldız ile EuroLeague oynama başarısı gösteren ABD'li forvet, Manisa BBSK ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI