Beşiktaş-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Şenol Güneş'le yeni bir sayfa açan Siyah-Beyazlılar, Dünya Kupası arasında İstanbulspor'la hazırlık maçına çıkacak. Kara Kartal'ın hocası Güneş bu süreci kısa bir kamp dönemi olarak değerlendirirken, oyuncularının da son durumlarını görmek istiyor. Karşılaşma öncesinde 'Beşiktaş-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?' soruları merak ediliyor.

Valerien Ismael'le yolların ayrılmasının ardından takımın başına Şenol Güneş'i getiren Siyah-Beyazlılar tecrübeli hocayla birlikte yeni bir sayfa açtı. 5-2'lik Ümraniyespor galibiyetiyle moral bulan Kara Kartal 2-1'lik Galatasaray mağlubiyeti yaşasa da camiaya gelecek adına umut verdi.

Gözünü zirveye diken ve Dünya Kupası arası sonrasında seri galibiyetler almayı hedefleyen Beşiktaş bu arayı kısa bir kamp dönemi olarak görüyor. Bu doğrultuda günde çift idmanla hazırlanan Siyah-Beyazlılar bugün Süper Lig ekibi İstanbulspor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-İstanbulspor hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi S Sport naklen yayınlayacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI