Beşiktaş Japonya yolcusu

Beşiktaş'tan Japonya'ya açılıyor.

Beşiktaş Kulübü, geçen yıllarda başlattığı Uzak Doğu projesi kapsamında bu yaz Japonya’da kamp yapmayı planlıyor. Geçen yıl Schalke 04 ile Çin’de özel maçta karşılaşan Siyah-beyazlı yönetim, Japonya ile başlayan ilişkileri geliştirmek için çalışmalarına hız verdi.

Japonya açılımı yapıldı

Geçtiğimiz aylarda Japon medya devi Mainichi ile işbirliği anlaşması yapan yönetim, Siyah-beyazlıları bu ülkede tanıtmaya başlamıştı. Ara transfer döneminde Kagawa’nın transferinden sora Kara Kartal, Japonya’da manşetleri süslüyor.

Beşiktaş’ın kamp planı

Yeni sezon öncesinde Japonya’ya çıkarma yapmayı planlayan Kartal, burada bir hazırlık maçı organize etmek istiyor. Beşiktaş’ın gündemindeki bir diğer konu ise Japonya kampı. Sezonun bitimiyle birlikte bu konular üzerinde istişare yapacak olan yönetim, kulübün Uzak Doğu’da tanıtımını en iyi şekilde yaparak, bu bölgeden sponsorlarla, gelirleri artırmanın planlarını yapıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI